torstai 26. kesäkuuta 2014

Tuplasuklaamuffinssit


Meillä säilyy suklaa leivontaa varten, jos piilotan sen leivontatarpeiston alle. Sieltä löytyi suklaa näihinkin muffinsseihin. Vaihtele suklaata, niin saat eri makuja samaan reseptiin.

200 g levy suklaata
150 g voita
150 g sokeria
2 munaa
225 g vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
3 rkl kaakaojauhetta
1,5 dl kermaa tai maitoa

Esilämmitä uuni 225 asteeseen. Laita paperivuoat 12-koloiseen muffinssivuokaan. 

Jätä suklaalevystä 12 palaa sivuun ja rouhi levyn toinen puolikas. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri, lisää munat yksitellen. Sekoita jauhoihin leivinjauhe, kaakaojauhe ja suklaarouhe. Lisää kerma tai maito ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. 

Lusikoi paperivuokiin taikinaan, laita suklaapala ja toinen lusikallinen taikinaa. Paista 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä ja tarjoile. Nauti. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti